Komunikacija

AZTN na svojoj mrežnoj stranici objavljuje odluke, mišljenja, godišnja izvješća o radu, programe rada, sektorska istraživanja tržišta, stručne članke, publikacije, kao i priopćenja za javnost i medije o pokrenutim postupcima i donesenim odlukama i praksi AZTN-a.

Natrag na listu

AZTN potpisao sporazum o suradnji s Ekonomskim fakultetom Zagreb

Predsjednica Vijeća AZTN-a, dr.sc. Mirta Kapural, dipl.iur. i dekanica Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu izv.prof.dr.sc. Sanja Sever Mališ, potpisale su 1. ožujka 2023. godine sporazum o suradnji između institucija.

Sporazum je od velikog značaja za obje strane, budući da je kvalitetno poznavanje sustava pravila tržišnog natjecanja nužno za sve koji na bilo koji način djeluju na tržištu EU-a (bilo kao konkurenti bilo kao potrošači), što uključuje i studente Ekonomskog fakulteta koji će jednoga dana u svom budućem poslovanju također sudjelovati na tržištu EU-a.

Temeljem sporazuma ugovorne strane surađivat će kroz različite aktivnosti osobito kroz povezivanje znanosti i prakse, zajedničkim edukacijama i stručnom usavršavanju studenata iz područja prava tržišnog natjecanja, provedbu programa edukacije od strane stručnjaka AZTN-a na području zaštite tržišnog natjecanja, razmjenom obavijesti o održavanju stručnih skupova od interesa za obje strane te zajedničkim organiziranjem stručnih skupova, okruglih stolova i konferencija.