Komunikacija

AZTN na svojoj mrežnoj stranici objavljuje odluke, mišljenja, godišnja izvješća o radu, programe rada, sektorska istraživanja tržišta, stručne članke, publikacije, kao i priopćenja za javnost i medije o pokrenutim postupcima i donesenim odlukama i praksi AZTN-a.

Natrag na listu

AZTN potpisao sporazum o suradnji s Pravnim fakultetom Zagreb

Predsjednica Vijeća AZTN-a, dr.sc. Mirta Kapural, dipl.iur. i dekan Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Ivan Koprić, potpisali su 6. lipnja 2023. godine sporazum o suradnji između institucija.

Sporazumom se potvrdila potreba i spremnost na zajedničko djelovanje radi podizanja kvalitete obrazovnog sustava i promicanja znanja o pravu i politici tržišnog natjecanja. Suradnja će se odvijati kroz različite aktivnosti, a posebna pozornost posvetit će se stručnom usavršavaju studenata iz područja prava tržišnog natjecanja kroz gostujuća predavanja zaposlenika AZTN-a na nastavi, provedbu programa edukacije studenata od strane zaposlenika AZTN-a, povremenim posjetama studenata AZTN-u te zajedničkim edukacijama i predavanjima.