Komunikacija

AZTN na svojoj mrežnoj stranici objavljuje odluke, mišljenja, godišnja izvješća o radu, programe rada, sektorska istraživanja tržišta, stručne članke, publikacije, kao i priopćenja za javnost i medije o pokrenutim postupcima i donesenim odlukama i praksi AZTN-a.

Natrag na listu

AZTN održao edukaciju u DKOM-u

Na poziv Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave (DKOM), predsjednica Vijeća AZTN-a, dr. sc. Mirta Kapural i samostalni savjetnik u Odjelu za utvrđivanje zabranjenih sporazuma Hrvoje Šeremet, prezentirali su djelatnicima DKOM-a nadležnosti i ovlasti AZTN-a, posebne instrumente u postupcima pred AZTN-om, zabranjene sporazume, kartele s posebnim naglaskom na zabranjene sporazume u postupcima javne nabave s konkretnim primjerom iz prakse AZTN-a.

Ova edukacija je bila nastavak realizacije sporazuma o suradnji između AZTN-a i DKOM-a sklopljenog prošle godine, kojim je između ostaloga dogovoreno i uzajamno pružanje stručne i tehničke pomoći potrebne za rješavanje konkretnih slučajeva u nadležnosti ugovornih strana te zajedničko organiziranje edukacija, stručnih skupova i konferencija.