O nama

Jedna od temeljnih poluga suvremenih demokracija jest razvijeno civilno društvo koje se, između ostalog, ostvaruje u otvorenom dijalogu, suradnji, pa i partnerstvu građana, organizacija civilnoga društva, odnosno, općenito zainteresirane javnosti s javnim i državnim institucijama.

Savjetovanje s javnošću

Plan savjetovanja s javnošću za 2024.

Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja u djelokrugu svog rada u 2024. godini ne planira donošenje zakona i podzakonskih propisa niti općih akata i drugih strateških ili planskih dokumenata kojima se utječe na interese građana i pravnih osoba.

Plan savjetovanja s javnošću za 2023.

Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja u djelokrugu svog rada u 2023. godini ne planira donošenje zakona i podzakonskih propisa niti općih akata i drugih strateških ili planskih dokumenata kojima se utječe na interese građana i pravnih osoba.

Plan savjetovanja s javnošću za 2022.

Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja u djelokrugu svog rada u 2022. godini ne planira donošenje zakona i podzakonskih propisa niti općih akata i drugih strateških ili planskih dokumenata kojima se utječe na interese građana i pravnih osoba.

Plan savjetovanja s javnošću za 2021.

Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja u djelokrugu svog rada u 2021. godini ne planira donošenje zakona i podzakonskih propisa niti općih akata i drugih strateških ili planskih dokumenata kojima se utječe na interese građana i pravnih osoba.

Plan savjetovanja s javnošću za 2020.

Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja u djelokrugu svog rada u 2020. godini ne planira donošenje zakona i podzakonskih propisa niti općih akata i drugih strateških ili planskih dokumenata kojima se utječe na interese građana i pravnih osoba.

Plan savjetovanja s javnošću za 2019.

Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja u djelokrugu svog rada u 2019. godini ne planira donošenje zakona i podzakonskih propisa niti općih akata i drugih strateških ili planskih dokumenata kojima se utječe na interese građana i pravnih osoba.

Plan savjetovanja s javnošću za 2018.

Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja u djelokrugu svog rada u 2018. godini ne planira donošenje zakona i podzakonskih propisa niti općih akata i drugih strateških ili planskih dokumenata kojima se utječe na interese građana i pravnih osoba.

 

Službenik za informiranje

Branka Erić, mag.iur.univ.spec.oec.